‘BARE’ genomineerd voor Amateur Musical Awards

Afgelopen zaterdag zijn de nominaties voor de Amateur Musical Awards 2018 bekendgemaakt. Op maandag 10 december worden in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam tijdens het Amateur Musical Awards Gala de Awards uitgereikt. BARE heeft twee longlist-nominaties en een nominatie in de wacht gesleept.

Evenals vorig jaar maakten weer bijna 80 musicals kans op een Award. Via de longlist heeft nu de eerste selectie plaats gevonden. Binnenkort wordt de shortlist bekend gemaakt zodat er 3 tot 5 kanshebbers per categorie overblijven die definitief kans gaan maken op een Amateur Musical Award 2018. Een vakjury kiest uit de genomineerden de winnaars.

BARE van Studenten Toneelvereniging Amsterdam staat twee maal vermeld op de longlist. In mei 2018 speelde deze productie in een regie van Brian drie maal in een uitverkocht Zonnehuis in Amsterdam. De jury heeft BARE in de volgende categorieën een plek op de longlist toebedeeld: beste ensemble & beste mannelijke hoofdrol (Ruben Spek als Jason). Daarnaast is de poster van BARE genomineerd in de categorie Beste Poster voor de MediaLab Amateur Musical Award. Alle nominaties zijn terug te vinden op de facebookpagina van de Amateur Musical Awards.

Posted in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *