Eerste repetitie ‘BARE’

Na in vorig seizoenen bij Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!) de voorstellingen De Jossen en [werktitel] te hebben geregisseerd, vond gisteren de eerste repetitie plaats van Brian’s nieuwe voorstelling BARE. Deze zal in mei 2018 in première gaan in Amsterdam. BARE
BARE
is een musical gebaseerd op het gelijknamige boek en geschreven door Jon Hartmere Jr. en Damon Intrabartolo. De songteksten werden gerealiseerd door Hartmere, de muziek door Intrabartolo en het script door beiden. De voorstelling bevat meer dan 30 nummers en wordt bijna uitsluitend gezongen: een muzikale achtbaan van pop tot ballad en van rock tot gospel.

BARE vertelt het verhaal van een groep scholieren in het laatste jaar van een katholieke kostschool en de geheime liefde tussen twee leerlingen: Peter en Jason. Terwijl Peter zijn moeder graag wil inlichten over hun relatie, knapt Jason af op het idee dat hun goed bewaarde geheim publiek zou kunnen worden en wat voor gevolgen dit zou kunnen hebben. Een verhaal over het geloof in de liefde, in het geloof zelf, in de ander en vooral het geloof in jezelf. Want wie ben je als je van jezelf niet mag zijn wie je hoopt te zijn?

Meer informatie over STA! vind je hier.

Posted in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *