‘[werktitel]’

Poster 'werktitel'Op 3 april gaat ‘[werktitel]’ in een regie van Brian Verhagen in première. Daarna zal de voorstelling nog op 4 en 5 april te zien zijn in het CREA Theater in Amsterdam. ‘[werktitel]’ is de robuuste voetafdruk van dertien jonge mensen in een wereld vol schoenen.

Vanuit het idee dat de wereld – en daarmee een groot gedeelte van hun levens – wordt gestuurd door de generaties boven hen, is ‘[werktitel]’ een statement van dertien jonge mensen die het gevoel hebben omver te worden gelopen door liefde, hoop en verwachtingen.
 

‘[werktitel]’ verhoudt zich tot een wereldbevolking van 7.487.170.253 mensen, 203 staatshoofden, 6.812.934.873 gerookte sigaretten per dag en 2.200 vlindersoorten. In de grootsheid van de wereld zoomen we in op dertien individuen. In ‘[werktitel]’ leven 13 mensen, is geen staatshoofd, wordt één sigaret per dag gerookt en is er één vlindersoort. Een plek waar de wereld daarbuiten stilstaat. Waar je de tijd krijgt om na te denken over hoe het daarbuiten moet gaan. Een pauzeknop in een wereld vol dromen. In die afgesloten ruimte gaan ze terug naar de kern. Maar kunnen ze zonder de wereld daarbuiten?

Spel: Elmer Boerma, Jasmijn Bosch, Esmé van der Krieke, Mathilde van Mouwerik, Eline Ravensbergen, Jelle Reijman, Rosa Rietkerk, Marlies Rijneveld, Sam Schwarz, Marie-José Terpstra, Nicky Vos, Bram Vreugdenhil en Suzanne Wansink | Regie: Brian Verhagen

Speeldata:

Maandag 3 april – 20.00 uur – koop hier je kaarten
Dinsdag 4 april – 20.00 uur – koop hier je kaarten
Woensdag 5 april – 20.00 uur – koop hier je kaarten

Locatie: CREA Theater, Amsterdam (Nieuwe Achtergracht 170, 1018WV Amsterdam)
Kaarten:  Regulier €10 | Studenten €7

Duur voorstelling: 65 minuten

[werktitel] is een productie van Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!) en komt mede tot stand door financiële steun van het VSBfonds.

STA! logo (1) Logo VSBfonds